هزینه مدیریت شیرابه در حلقهدره ۶ میلیارد تومان است
به گزارش دانشنامه تخصصی و پایگاه خبری موج شهر، به نقل از پایگاه خبری کرج امروز که به موضوع هزینه مدیریت شیرابه در حلقهدره ۶ میلیارد تومان است، می پرازد، مهرداد کیانی در بازدید از مرکز دفن پسماند حلقهدره، یکی از مهمترین چالشها در همه کشورها به ویژه کشورهای در حال توسعه را موضوع مدیریت شیرابه در پسماندها عنوان کرد و افزود: عدم مدیریت در این بخش میتواند با آسیب رساندن جدی به محیط زیست و آلوده کردن خاک و آب، خطرات زیادی را برای مردم به همراه داشته باشد.
وی با بیان اینکه همه ما در قبال این مسئله مسئول هستیم و حفظ محیط زیست به وظایف یک سازمان یا دستگاه محدود نمیشود، اذعان کرد: در حال حاضر مدیریت شیرابهها با هزینههای بسیار زیادی در مرکز دفن پسماند حلقهدره توسط شهرداری کرج انجام میشود اما اگر منِ شهروند وظیفه و مسئولیت خود را در قبال محیط زیست و نحوه جمعآوری پسماند بشناسم و انجام بدهم، نه تنها به کاهش فاحش هزینهها کمک بسیاری خواهم کرد، بلکه به سلامت خود و جامعهام خدمت کردهام.
صرف ۶ میلیارد هزینه برای مدیریت شیرابه
شهردار کرج با اذعان بر اینکه روزانه نزدیک به ۸۰۰ تن زباله در شهر کرج تولید میشود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تعدادی از شهرهای اقماری نیز زبالههای خود را به این مرکز انتقال میدهند، ورودی زباله ما در مرکز دفن پسماند حلقهدره روزانه بین ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ تن است و این اهمیت مدیریت شیرابه در این مرکز را دوچندان میکند.
وی هزینه مدیریت شیرابه در مرکز دفن حلقهدره را طی سال گذشته حدود ۶ میلیارد تومان ذکر کرد و ادامه داد: آموزش تنها راه کاهش این هزینههاست و ما باید بکوشیم در یک حرکت جامع و اصولی با کمک همه مردم و دستگاهها، مسائلی همچون تفکیک زباله از مبداء و فرهنگ کاهش شیرابه از پسماند را به شهروندان آموزش دهیم.
کیانی افزود: مدیریت و ساماندهی شیرابه زبالهها بسیار به لحاظ اقتصادی و آسیبی که به محیط زیست وارد میکند هزینهبر و هزینه زاست؛ در حالیکه مدیریت این موضوع به سادگی و با اندکی هزینه برای آموزش و توسعه فرهنگ شهروندی ممکن است.
وی تاکید کرد: مردم باید بیاموزند وقتی زبالههای تَر را داخل سطل یا کیسه زباله میاندازند از ورود مایعات داخل آن به کیسه جلوگیری کنند؛ این کار کمک زیادی به کاهش تولید شیرابه خواهد کرد.
شهردار کرج خاطرنشان کرد: البته نباید فراموش کنیم در حال حاضر شهروندان مسئول و متعهدی هم داریم که بسیار به این اصول پایبند هستند و با دقت و هوشمندی از ورود شیرابه داخل پسماند جلوگیری میکنند.شناسایی و معرفی اینگونه رفتارها میتواند تاثیر بسزایی در روند مدیریت پسماند به ویژه شیرابهها داشته باشد.
وی متذکر شد: در تلاش هستیم با همت سازمان مدیریت پسماند، توسعه آموزشهای شهروندی به ویژه در بخش مدیریت پسماند را در دستور کار قرار دهیم تا با این اقدام ضمن کاهش هزینهها، به پاکسازی محیط زیست و خاک و آبی که برای امروز و آینده خود و فرزندانمان به آن نیازمندیم، کمک کنیم.
لینک اخبار مرتبط؛
روزانه ۲۵۰ تن زباله در کارخانه کمپوست به کود تبدیل می شود
ثبت دیدگاه